Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Фармацевт.бг и Фармапедия се обединяват

Фармацевт.бг (pharmacist.bg) и Фармапедия (pharmapedia.bg) обединяват сили, превръщайки се в най-голямата фармацевтична общност, предлагаща дигитално пространство от информация и услуги за всички страни – пациенти, аптеки, фармацевтични компании. Вярваме, че българският фармацевт е незаменим фактор във всеки етап на лечението – от създаване на лекарството, през клиничните им тестове, производство, логистика и стигнем до отпускане към пациента.

Фармацевт.бг ще продължава да е насочен към колегите фармацевти – настоящи и бъдещи. В сайта ще намерят актуални новини, обучения, събития от света на фармацията, обяви за работа и много друга информация, касаеща сектор здравеопазване.

Фармапедия ще продължи да предлага качествено съдържание, подготвено от фармацевти в помощ на пациентите.

НАШАТА ЦЕЛ Е да достигнем до повече фармацевти и пациенти, чрез експертна медицинска информация, поднесена адекватно според аудиторията.

МИСИЯТА НИ е да популяризираме фармацевтичната професия и фармацевтите, като най-достъпнитe здравни специалисти. По този повод към нашето семейство се присъединява и Питай фармацевта (ask.pharmacist.bg). Тук пациентите могат да получат безплатна консултация, касаеща правилната употреба, странични ефекти, взаимодействия и други, свързани с лекарствена терапия.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

Whoops, you're not connected to Mailchimp. You need to enter a valid Mailchimp API key.